Zahvaljujući donaciji trogirske HVIDR-e projekt „Konj moj prijatelj“ bogatiji za još jednog konja

 

,.,3

„Drago nam je da smo uspjeli nabaviti još jednog konja i tako pomoći radu udruge TOMS koja iznimno doprinosi kvaliteti života djece s poteškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom”, kazao je predsjednik trogirske HVIDR-e Ivica Baturina, naglasivši pri tome kako imaju za cilj pomagati ljudima oko sebe, a u ovom slučaju to su osobe s posebnim potrebama, ne samo s područja Trogira, Segeta, Marine i Okruga, nego i šire.

Posebne su zahvale HVIDR-i i svima koji im pomažu svojim donacijama uputili predsjednik udruge Ivica Bašić i dopredsjednik udruge Stjepko Petrić, voditelj i inicijator projekta.                                        20171023 KonjMojPrijatelj 02
Zahvalili su i koordinatorici Ani Jajić te svim volonterima, a ujedno su uputili poziv svima koji žele volontirati da im se pridruže. Naime, trenutačno je oko 30 korisnika s različitim dijagnozama, a samo je 10 volontera.
Kobili Kimi tako od nedavno društvo pravi kćer Gioia koja je stigla s Brača i koja će biti zaslužna za velike pozitivne promjene kod djece i odraslih osoba.