Uspjeh mladih rukometaša

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osmjesi na licima dječaka rukometnog kluba Trogir rođenih 2002./03. ne silaze s lica nakon što su u nedjelju zasjali na tronu u Umagu gdje se od 5. do 8. lipnja odigravala završnica prvenstva Hrvatske u rukometu za dječake.

Medalje brončanog sjaja oko vrata samo su još jedan pokazatelj predanog rada i uspjeha muškog rukometnog kluba čiji se predsjednik Đani Lučin zajedno s cijelom upravom svesrdno zalaže za rad s mlađim generacijama.

Pod stručnim vodstvom trenera Milivoja Rogulja rukometaši rođeni 2002./03. nakon što su zauzeli prvo mjesto u regiji, sada su na državnom prvenstvu upisali uzastopne pobjede u konkurenciji od 07819 ekipa.
U skupini su nadigravši Karlovac (18:13), Zamet (10:7) , Garešnicu (17:8) i Bjelovar (19:9) sa stopostotnim učinkom zauzeli prvo mjesto izborivši tako plasman na daljnje natjecanje .
U četvrtfinalu ih je dočekala ekipa rukometne škole Balić- Metličić koju su rezultatom 17:11 ostavili iza sebe.
U polufinalu su se susreli s RK Polet i sa sedam golova razlike za suprotnu ekipu izborili broncu.

Dječaci 2000 i mlađe koje također vodi trener Milivoj Rogulj visoko su se plasirali u regiji zauzevši drugo mjesto i tako osigurali plasman na državno prvenstvo.
Inače, ovo je prvi puta nakon 17 godina da se ekipa trogirskog muškog rukometnog kluba plasirala na Državno prvenstvo i to s dvije generacije.

2002 03Dječaci 2002./03. osvajači bronce su:
Josip Berket (najbolji desni vanjski), Marin Ljubica, Danijel Mamut, Borna Kurolt, Roko Mamut, Toma Bezina, Ivan Buličić,Mijo Buličić, Marko Šalov, Duje Svetinović, Ante Alajbeg, Ivan Ševo, Dino Hrnjić

Dječaci 2000 i mlađe :
Tomislav Belas, Toni Ugrina, Nikola Matas, Luka Družić, Ivan Lučin, Josip Berket, Josip Mirat, Borna Kurolt, Danijel Mamut, Dario Rubelj, Nikola Jurinović, Ivo Čalić, Marin Ljubica, Marino Tomaš, Eugen Žaja, Ivan Čaleta, Aristid Kaćić

Važno je napomenuti i ime Tonća Kljaković-Satić, Koji je proglašen za najboljeg golmana turnira.