Održan koncert – “Mali Grad velikog srca”

tg

Da je Trogir „Mali grad velikog srca” dokazao je 9. listopada u prepunoj kuli Kamerlengo, kada se tražila karta više za ulaz na humanitarni koncert za malenu Katarinu.

Prodalo se preko 1000 ulaznica čija je vrijednost iznosila 30 kuna, a kako kažu organizatori, humanost Trogirana i mještana susjednih općina još jednom se iskazala u velikoj mjeri jer su pojedinci davali i po 200 kuna za jednu ulaznicu kako bi svojim prilogom pomogli liječenju malene Katarine Vladović.

Koncertu su se rado odazvale brojne glazbene zvijezde koje nisu krile zadovoljstvo što mogu pomoći Katarini i svi oni su poželjeli da se ponovo nađu na istom mjestu i zapjevaju malenoj za ozdravljenje.

OLIVER DRAGOJEVIĆ, JELENA ROZGA, ZORICA KONĐA, ALEN NIŽETIĆ, KLAPA CAMBI, PETAR DRAGOJEVIĆ, KUD KVADRILJA, KLAPA CIOVO, KLAPA TRAGOS, SEGETSKE IMG 0164MAŽORETKINJE, MILAN TERZE, DINA STIPČIĆ, MARIO ŠORN, SLAVEN JURIĆ, MIROSLAV I MARIJA MIŠE – ROVINJEŽ I NEDO KOVAČEV, KLAPA MINDULA, KUU ANDRIJA MATIJAŠ PAUK IZ MARINE I GRUPA SURYA, zabavljali su brojne posjetitelje do kasnih noćnih sati.

Tijekom koncerta je voditeljica Željka Perdić nekoliko puta pročitala riječi zahvale obitelji Vladović, što je nazočnima u prepunoj kuli izazvalo suze na oči.

Obitelj se tom prigodom zahvalila najprije Gospodinu, potom Ivani Krstulović koja je pokrenula akciju, Marijani Stipčić i Nini Mišić koje su se pridružile organizaciji i tako ujedinile čitav grad u jedno veliko srce za Katarinu. Također su zahvalili Gradu Trogiru, IMG 0250gradonačelniku Anti Stipčiću i njegovim suradnicima, TZ grada Trogira, načelniku Općine Okrug Ivici Radiću, župniku don Mariu Matkoviću, Gradskom radiju Trogir , kao i svim pjevačima koji su se odazvali akciji.

Napominjemo da će se, 11.listopada u kuli Kamerlengo održati humanitarni Techno party. Za pultom će nastupiti Pero Fullhouse, Silvio Hrabar, Tome R i Duke Hervie. Cijena ulaznice je također 30 kuna.