Humanitarna akcija u Trogiru!

katae

Malenoj Katarini Vladović potrebna je ponovo naša pomoć. Liječnici su, naime, ustvrdili kako se djevojčici teški oblik tumora vratio te joj je ponovo potrebno liječenje izvan granica Hrvatske.

Podsjetimo, u devetom mjesecu prošle godine roditelji su zamolili za pomoć budući je njihovom malenom borcu dijagnosticiran embrionalni rabdomiosarkom (anaplastična varijanta), teški oblik sarkoma (tumora) i jedino rješenje je bilo liječenje u Beču.

U desetom mjesecu napravljena je humanitarna akcija u organizaciji Ivane Krstulović, te se uspjelo sakupiti za početno liječenje malene zahvaljujući dobrim ljudima i djevojčici je omogućeno liječenje u Beču.

– U ime roditelja koji su na rubu očaja zbog bolesti svoje malene i zbog financijske situacije koja im je u ovom trenutku potrebna za daljnje liječenje Katarine, molim drage ljude da im pomognu bilo novčano, donacijama ili molitvom za malenu, poručuje Krstulović, i dodaje kako će ovih dana za malenu biti organizirana humanitarno-prodajna akcija na štandu (na malom mostu), budući se treba ponovo vratiti u Beč gdje je potrebno nastaviti sa agresivnim kemoterapijama kako bi se tumor smanjio i mogao operirati.

Pomognimo malenom borcu da odraste u lijepu curicu i omogućimo joj sretno djetinjstvo i odrastanje.

Sve informacije možete dobiti na broj 0922696170 Ivana

Uplate za malu Katarinu možete vršiti na ovaj žiro račun
BROJ DEVIZNOG RACUNA (IBAN): HR2523600003242254408
BROJ ŽIRO RACUNA (IBAN): HR8323600003116436992

Hvala u ime malene Katarine !