Golman pokvario oproštaj velikog Giggs-a!

RYAN GIGGS, najtrofejniji nogometaš u povijesti engleskog nogometa i rekorder po broju nastupa za Manchester United, u 40. godini odrađuje zadnju sezonu kao igrač velikog kluba.

U predzadnjem kolu prvenstva sam sebi je, kao privremeni igrač-menadžer, dao šansu posljednjih 20 minuta utakmice United – Hull (3:1), što je bio njegov posljednji igrački nastup na Old Traffordu, čime je pred svojim navijačima zaključio impresivnu karijeru tijekom koje je, između ostalog, osvojio 13 naslova engleskog i dva europskog prvaka.
Karijera iz snova trebala je imati imprersivan kraj na Kazalištu snova, ali to nije dopustio Eldin Jakupović, golman Hulla.
U sudačkoj nadoknadi Giggs je namjestio loptu kako bi na vrata opalio iz slobodnjaka i tako golom završio 23 godine na terenu Old Trafforda.
Tribine su skandirale “Golmane, pusti ga!”, ali Jakupović (rođen u Prijedoru, ali izbijanjem rata u BiH preselio se u Švicarsku) je obranio šut .
Navijači su zviždali, čak se i Jakupović otišao ispričati Giggsu što mu je oduzeo zadnju priliku da na kraju karijere zabije na Old Traffordu, a Velšanin se nasmijao i zagrlio ga.

IZVOR: 24SATA