Alen Đuras u subotu nastupa u polufinalu “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”

alen

 

U polufinalu showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske” iduće subote nastupa Alen Đuras, iz Planog kod Trogira.

S Petrom Vurušić nastupa u Timu Jacques, a ostali polufinalisti su: za Tim Tony: Edgar Rupena i Monika Perić, za Tim Ivan: Tajana Belina i Vedran Ljubenko te za Tim Indira: Ruža Janjiš i Eni Jurišić.

Inače, Alen Đuras ima 23 godine, glazbom se aktivnije bavi posljednjih pet godina i pjeva u bendu RadioWho, u kojem, kao glavni vokal, nastupa s Random Stipišićem i Lukom Mrduljašem.

U Music Talentsu bio je tri godine i tamo je stekao glazbenog iskustva, što mu je, kaže, puno pomoglo u karijeri.

Nedavno je Alen izjavio kako je ispunio svoja očekivanja, i sve dalje je iznad toga.

Stoga, pratite The Voice i podržite svojim glasom ovog mladog talentiranog glazbenika.

Da je Alenov talent zaista zapažen, dokazuje i zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović koji je Alenu poželio puno uspjeha : “Predstavljanje našeg Grada je kontinuirani proces i često zaboravljamo da su naši sugrađani, a posebno osobe s talentom promotori Trogira. Takav je i Alen. Želimo mu uspjeh koji ćemo i mi sami potaknuti, u nadi njegovog izrazito posebnog nastupa na najljepšem glasu u Hrvatskoj, a Gradu na ponos”.

Podsjećamo da su gledatelji odlučili o daljnjem plasmanu natjecatelja te po posljednji puta i njihovi mentori, u ovoj drugoj sezoni showa.

Dakle, u slijedećoj, polufinalnoj te u finalnoj emisiji, o sudbini Alena i ostalih natjecatelja odlučuju samo gledatelji.

Stoga budite uz Alena i dajte mu svoj glas!

Trogir je uz Alena !

Izvor: http://trogir.hr/